‹ Groepen
 

Groep 4a

Welkom bij groep 4a. 
Hieronder vindt u de activiteiten van groep 4a. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen. 

BERICHTEN

13 nov 2022 - Elke dag is een geschenk, maar in groep 4a helemaal;-)!
Preview foto  

Wat is groep 4a toch een gezellige klas!

 

Inmiddels hebben de kinderen juf Ouahiba en meester Mart aardig leren kennen en vice versa. We doen er alles aan om er een gezellig en leerzaam schooljaar van te maken en tot nu toe zijn we niet ontevreden, maar het kan altijd beter. Voor ons is een fijne sfeer met heldere structuur de basis voor goed onderwijs. We vinden het heel belangrijk dat de kinderen met zin naar school komen en zich hier veilig voelen. Duidelijke regels horen hier natuurlijk ook bij.

 

De ouders ontvangen vrijwel wekelijks bericht over wat we in de klas behandelen, maar hierbij plaatsen we dus nog wat algemene info. Bij de reguliere vakken ligt de aandacht vooral bij begrijpend lezen (https://www.nieuwsbegrip.nl/) en rekenen (https://www.malmberg.nl/basisonderwijs/methodes/rekenen/de-wereld-in-getallen.htm). Hierbij werken we zoveel mogelijk op papier. We investeren ook in de sociaal-emotionele ontwikkleling van de kinderen. We beschouwen dit als een belangrijke basisuur. Bovendien vinden de kinderen het leuk en interessant en zullen zichzelf en elkaar beter leren kennen. We gebruiken hiervoor o.a. de methode Kwink (https://www.kwinkopschool.nl/). Verder krijgen de kinderen 2 x p/wk gym, spelen ze met de pauzes buiten, wordt er regelmatig geknutseld, is er soms muziek- of techniekles, zijn er boekenbeurten, wordt er huiswerk gemaakt en spelen we regelmatig spelletjes. 

 

Juf Ouahiba is er op ma, di en vr en meester Mart op wo en do. Voor korte berichten zijn wij via Social Schools te benaderen. Voor uitgebreidere vragen/info kunt u even ouderwets de klas in lopen of bellen (070-3971756).   

 

Zo, nu heeft u een indruk hoe het er in groep 4a aan toe gaat.