Werken bij ons

Werken op de allerleukste school van Den Haag?

Vacature adjunct-directeur

Open vacature groepsleerkracht

Vacature groepsleerkracht bovenbouw

Een school en opvang met ambities en uitdagingen. We zijn onderweg naar een KindCentrum in een nieuw gebouw. Dit betekent dat er één voorziening wordt gevormd waarin onderwijs en kinderopvang daadwerkelijk als één multidisciplinair team integraal samenwerken met de omgeving. Met één missie en visie SAMEN STERK op leren en de ontwikkeling van kinderen. We zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het behalen van onze doelen. Door goed de rollen, taken en verwachtingen te bespreken kan ieder op eigen niveau een bijdrage leveren. Zo ontstaat een plezierige samenwerking vanuit het vertrouwen dat iedere betrokkene het goed wil doen. De ruim 400 kinderen (in 16/17 groepen) komen uit gezinnen met diverse achtergronden uit Loosduinen, Houtwijk en omgeving. Wij willen dat kinderen en andere belanghebbende met plezier naar ons KindCentrum komen om daar optimaal te ontwikkelen en hun talenten ontdekken. Het team is enthousiast, ambitieus en wij zijn toekomstgericht met een aantal duidelijke speerpunten waaraan wij de aankomende jaren willen werken. Wij vinden het belangrijk dat kinderen en teamleden samenwerken en zoeken de samenwerking ook op bij ouders en partners. Vanuit handelingsgericht werken wordt het onderwijs vormgegeven. We sluiten aan bij de onderwijsbehoeften van de kinderen en ons onderwijs wordt o.a. met behulp van ICT vaardigheden en Snappet daarop afgestemd.

Vacature adjunct-directeur

Wij zoeken vanaf 1 februari 2022 of eerder in overleg, een betrokken en inspirerende adjunct-directeur, die:

• past bij de visie van ons Kindcentrum.
  • een verbindende rol speelt en zorgt voor één lijn binnen de school/het KC.
  • oplossingsgericht, constructief en positief ingesteld is.
  • aanspreekpunt is voor de samenwerkingspartners in het KC
  • goede relaties opbouwt met teamleden, kinderen, ouders en partners van het Kindcentrum en zichtbaar is op de werkvloer.
  • besluiten neemt, feedback geeft en daadkrachtig optreedt.
  • helder communiceert, toegankelijk en benaderbaar is en daardoor weet wat er speelt.
  • de opbrengsten kan analyseren op school, bouw, leerjaar en individueel niveau en acties daaraan kan verbinden.
  • beschikt over de gebruikelijke managementvaardigheden die noodzakelijk zijn voor het

leiden van een basisschool, gebaseerd op het competentieprofiel in het schoolleidersregister. Hiervoor gediplomeerd is of de opleiding wil volgen. Ervaring in de functie en onderwijsbevoegdheid is een pré.

Wij bieden jou een baan met geweldige kinderen, leuke ouders en betrokken, hardwerkende teamleden.
De functie is voor 32-40 u p/w, maar is ook mogelijk als duo. Een salaris conform CAO PO.

Wil jij een bijdrage leveren aan goed modern onderwijs, ben je toekomst gericht? Kom dan bij ons werken.

Solliciteren
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en heeft bovenstaande vacature je interesse gewekt? Stuur dan uiterlijk voor 6 november 2021 een gemotiveerde brief en CV naar Jennifer Schön

Op 12 november 2021 vinden de eerste kennismakingsgesprekken plaats.
Op 16 november 2021 volgt er een tweede gespreksronde. Een assessment is onderdeel van de procedure.

Mocht u vragen hebben kunt u mailen naar Jennifer Schön

jschon@koosmeindertsschool.nl

Kijk op www.koosmeindertsschool.nl voor een eerste indruk van onze school en onze organisatie.

Vacature groepsleerkracht

Wil jij een bijdrage leveren aan modern onderwijs, ben je toekomst gericht? Kom dan bij ons werken.

Wij staan open voor een vrijblijvend gesprek met geïnteresseerde onderwijsbevoegde leerkrachten die ons team willen komen versterken. Een leerkracht die handelingsgericht werkt en ervaring heeft of ICT-vaardig is en kan werken met Snappet.

Wij bieden jou een baan met geweldige kinderen, leuke ouders en betrokken, hardwerkende teamleden! De functies zijn voor zowel parttime als fulltime (20-40u p/w), maar is ook mogelijk als duo. Een salaris in schaal L10 conform CAO PO.

Solliciteren

In de sollicitatiebrief verzoeken wij u nadrukkelijk in te gaan op uw voorkeur voor onze onder- midden- of bovenbouw.
Kijk op www.koosmeindertsschool.nl voor een eerste indruk van onze school en onze organisatie.

Vacature groepsleerkracht bovenbouw

Wij zoeken vanaf 1 december 2021 een enthousiaste collega voor zwangerschapsvervanging voor één van onze groepen 8 die het team wilt komen versterken in de bovenbouw. Een leerkracht die handelingsgericht werkt en ervaring heeft of ICT-vaardig is en kan werken met Snappet.

Wij bieden jou een baan met geweldige kinderen, leuke ouders en betrokken, hardwerkende teamleden! De functie is voor zowel parttime als fulltime (28-40u p/w). Een salaris in schaal L10 conform CAO PO.

Solliciteren Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en heeft bovenstaande vacature je interesse gewekt? Stuur dan een gemotiveerde brief en CV naar Jennifer Schön jschon@koosmeindertsschool.nl