Werken bij ons

Werken op de allerleukste school van Den Haag?

Vacature leerkracht bovenbouw

Een school en opvang met ambities en uitdagingen. We zijn onderweg naar een KindCentrum in een nieuw gebouw. Wij verwachten in schooljaar 2022-2023 het nieuwe gebouw in gebruik te kunnen nemen.

Wil jij een bijdrage leveren aan modern onderwijs, ben je toekomst gericht? Kom dan bij ons werken.
Wij zoeken vanaf het nieuwe schooljaar 2020-2021 een stevige, enthousiaste collega die het team in de bovenbouw (groep 7, 8) komt versterken (40 uur per week). Een leerkracht die handelingsgericht werkt en ervaring heeft of ICT-vaardig is en kan werken met Snappet.

Wij bieden jou een baan met geweldige kinderen, leuke ouders en betrokken, hardwerkende teamleden!
De functie is voor full time (40u p/w), maar is ook mogelijk als duo. Een salaris in schaal L10 conform CAO PO.

Solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en heeft bovenstaande vacature je interesse gewekt? Stuur dan voor 26 juni een gemotiveerde brief en CV naar Jennifer Schön

jschon@koosmeindertsschool.nl

070-3971756

Gezien de situatie nu kan het zijn dat de sollicitatieprocedure op afstand plaats zal vinden.

Kijk op www.koosmeindertsschool.nl voor een eerste indruk van onze school en onze organisatie.

Solliciteren

jschon@koosmeindertsschool.nl