Ouders bij ons op de Koos Meindertsschool...overal en nergens!!!

De afgelopen 2 maanden waren er veel activiteiten, waarbij ouders aanwezig waren. Zo hadden we in maart een volleybaltoernooi. Zoals voorgaande volleybaltoernooien was ook deze avond weer geslaagd.

Tijdens de Koningsspelen waren 75 ouders actief om de kinderen een leuke sportdag te bezorgen.

En de laatste activiteit van april was de vossenjacht. Erg leuk dat we dankzij de hulp van de ouders dit konden organiseren.

 

We willen de ouders bedanken voor hun inzet en natuurlijk een aparte dank aan de Feestcommissie, die bij alle feesten aanwezig waren.

Download

Juffen- en meestersdag...

02 juni 2019 - Op 29 mei hadden we de tradiotionele Juffen-Meestersdag. Alle groepen 6, 7 en 8 werden door mekaar gehusseld en gingen allerlei uiteenlopende activiteiten doen. Een Zweeds loopspel, knotshockey, filmpje gluren, eierkoeken versieren, voetbalspel of Twister of iets dergelijks, bouwen met allerlei verschillende materialen...voor elk wat wils dus. Het was écht een waanzinnig groot succes. De sfeer was grandioos en iedereen vond het jammer dat het aan het eind van de ochtend voorbij was. Kortom...voor herhaling vatbaar!!! In het fotoalbum kunt u een impressie krijgen van deze happening.
Avond4daagse...

Avond4daagse...

27 mei 2019 - Vorige week hebben er 123 kinderen van de Koos Meindertsschool meegedaan met de Avond4daagse. Het was top!!!