Alternatieve schoolreisjes 2021

16 juni 2021 - In deze laatste weken van het jaar worden door de groepen een gezellige dag georganiseerd. In plaats van op schoolreisje te gaan zijn er verschillende activiteiten in en rond de school.

De groepen 1/2 hebben genoten van  een voorstelling van theaterschool Rabarber, kregen pannenkoeken en hebben zich goed vermaakt met de vele fantastisch  leuke spelletjes op hun eigen plein. In de middag kwam de ijsprinses op bezoek voor een heerlijk ijsje. Kijk voor meer foto's in het fotoalbum

De groepen 3 hebben gekeken naar een voorstelling van een goochelaar, konden al hun energie kwijt op wel vijf luchtkussens die klaar stonden op het veld. In de middag kregen alle kinderen nog veel lekkers bij een echt food caravan. Met veel dank aan jbspringkussenverhuur! Kijk voor meer foto's in het fotoalbum.