Plusklas

Welkom bij de plusklas.

Hieronder vindt u de activiteiten van de plusklas. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

09 okt 2020 - Opstart van de Plusklas
Preview foto We zijn weer positief begonnen met 19 kinderen uit de groepen 5 t/m 8 met de Plusklas. Iedereen heeft nu een Plusklasmap met verrijkingsmateriaal voor rekenen, taal en wereldoriëntatie.

Elke donderdag heeft elke jaargroep 3 kwartier de gelegenheid om mij vragen te stellen over de opgaves. Tijdens de schoolweek kunnen ze dan verder wanneer daar door de leerkracht gelegenheid voor gegeven wordt.

Rekening houdend met het AVG zal ik regelmatig foto's plaatsen op dit gedeelte van de Website van de activiteiten.

Zelfs bij thuis quarantaine a.g.v. COVID hebben we verbinding kunnen maken zoals te zien is !

Naldo Peverelli

Plusklas Coördinator