Plusklas

Welkom bij de plusklas.

Hieronder vindt u de activiteiten van de plusklas. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

08 nov 2021 - Intro 2021-2022
Dit schooljaar zijn we gestart met een iets andere opzet. Niet de groepen 5,6,7 en 8 afzonderlijke instructie en hulp met het verrijkingsmateriaal(Plusmap) maar de kinderen uit de groepen 5/6 en 7/8 gecombineerd.

Hier komt er ruimte vrij (tijd) om ook aandacht te schenken aan Plus projecten zoals Esher tekenen, schaken en een project Klimaat.

Daarnaast zal er af en toe op de donderdagen een speciaal Plus Thema aangeboden worden. Afgelopen oktober was dit een Kunst Thema onder begeleiding van het Haags Kunst Atelier. In februari en april zal er een donderdagochtend Technisch Lego programmeren verzorgd worden door E2 Young Engineers. En op 5 Donderdagochtenden in februari, maart en april zal er op 5 donderdagochtenden aandacht geschonken worden aan het leren van een vreemde taal (Duits) en wat daarbij komt kijken.

Naldo Peverelli

Plusklas Coördinator