Groep 8a

Welkom bij groep 8a.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 8a. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

20 nov 2020 - Schooltuinen

In de maand september stond de schooltuin als eerste activiteit op de agenda. Om half negen stapten we op de fiets richting de Kornoeljestraat.
Na een korte uitleg gingen de kinderen direct aan de slag met het oogsten van hun sperziebonen en wortels.
Na een korte pauze was het tijd om bloemzaadjes te verzamelen. Deze werden in een zakje gestopt om thuis tot april op een donker plekje te bewaren.
Als afsluiting kregen de kinderen een heerlijke kom groentensoep. De ingrediënten hadden zij zelf gesneden.

18 nov 2020 - Groep 8A
Dit jaar zitten er in groep 8A 22 kinderen, waarvan 12 meisjes en 10 jongens. Op maandag en dinsdag krijgen zij les van meester Edwin en op woensdag, donderdag en vrijdag van juf Gulsia.
Om u zoveel mogelijk mee te laten genieten van het gebeuren in en buiten de klassen zullen wij regelmatig berichten en/of foto's plaatsen.