Groep 7b

Welkom bij groep 7b.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 7b. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

15 dec 2021 - Zandmotor
Preview foto We hebben er even op moeten wachten, maar we konden gelukkig op het laatste nippertje toch nog naar de Zandmotor. Meester Joost wachtte ons op op het strand. Met tassen gevuld met opdrachten zijn we op zoek gegaan naar schelpen, beestjes en fossielen. Het was een beetje koud, maar ook erg leuk. Het springen van de zandheuvel was wel één van de hoogtepunten. Het was best spannend om met de hele klas te fietsen, maar ook dat ging best heel aardig. We hebben mooie dingen gevonden en genoten van een gezellige ochtend op het strand!

13 okt 2021 - Workshop
Preview foto Vandaag een bijzondere dag! Er was vanmorgen van alles te zien op het schoolplein, muziek, zang en instrumenten. Even later kwamen er mensen bij ons in de klas. Eerst een beetje onwennig, wat gaat er gebeuren...? Maar al snel was iedereen aan het dansen en zingen. En klagen, vooral ook veel klagen, want daar draaide het om vandaag. Nou, klagen kunnen ze wel! Over klusjes, bedtijd en schoolwerk. Uiteindelijk hebben we een liedje geoefend en een stukje ingestudeerd voor de afsluiting op het schoolplein. Het was een gezellige chaos!