Groep 7a

Welkom bij groep 7a.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 7a. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

10 feb 2021 - Weer naar school in de sneeuw
Preview foto Eindelijk is het zover, we mogen weer naar school. Wat fijn om elkaar weer in de klas te kunnen zien. Ook wel even wennen! We hebben veel met elkaar gesproken over de afgelopen periode, hebben samen gewerkt en natuurlijk ook genoten van de sneeuw op het schoolplein. We hebben een leuke eerste schooldag gehad!

03 dec 2020 - Surprises
Preview foto Wauw! Wat heeft iedereen zijn best gedaan! Er staan al veel mooie surprises op de gang. Vanmiddag gaan we ze in de klas zetten en morgen lezen we de gedichten en pakken we alles uit. We hebben ook de kunstwerken van de andere klassen bekeken. Er wordt al druk geraden, welke surprise is voor wie....??

27 nov 2020 - Rommelpiet
Preview foto Rommelpiet is afgelopen nacht langsgeweest! Wat een bende was het in de klas. Gelukkig kunnen de kinderen van groep 7A heel goed opruimen! Natuurlijk was er ook voor iedereen een cadeautje: een puzzelgum en een lekkere mandarijn.

24 nov 2020 - Rekenspelletjes
Preview foto We zijn al weer een tijdje hard aan het werk in groep 7A! Zo zijn we vandaag de dag begonnen met het spelen van een rekenspelletje. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Door twee keer met een dobbelsteen te gooien en de getallen met elkaar te vermenigvuldigen weet je hoe groot de oppervlakte is van het stuk dat je op het ruitjespapier mag kleuren. Degene die het grootste oppervlak gekleurd heeft op het blad is de winnaar.

07 okt 2020 - Voorleeswedstrijd Kinderboekenweek
Preview foto Vandaag was er een voorleeswedstrijd voor de bovenbouw. Kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 lazen een stuk voor uit een door henzelf gekozen boek. Wel in het thema van de kinderboekenweek: En toen.... Boeken die iets te maken hebben met geschiedenis. Na de voorronde in de klas, heeft onze winnares Gina voorgelezen in de finale. Ze heeft niet gewonnen, maar wat deed ze het goed!

28 sep 2020 - Sportdag
Preview foto Wat een prachtige dag voor een sportdag! Het was heerlijk weer en de kinderen hebben genoten. De kinderen uit de groepen 7 en 8 speelden in gemengde teams wedstrijdjes tegen elkaar: voetbal, handbal, lijnbal, knotshockey. Er werd heel sportief gespeeld. We zijn trots op al onze kanjers!