Groep 7a

Welkom bij groep 7a.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 7a. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

24 nov 2020 - Rekenspelletjes
Preview foto We zijn al weer een tijdje hard aan het werk in groep 7A! Zo zijn we vandaag de dag begonnen met het spelen van een rekenspelletje. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Door twee keer met een dobbelsteen te gooien en de getallen met elkaar te vermenigvuldigen weet je hoe groot de oppervlakte is van het stuk dat je op het ruitjespapier mag kleuren. Degene die het grootste oppervlak gekleurd heeft op het blad is de winnaar.

07 okt 2020 - Voorleeswedstrijd Kinderboekenweek
Preview foto Vandaag was er een voorleeswedstrijd voor de bovenbouw. Kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 lazen een stuk voor uit een door henzelf gekozen boek. Wel in het thema van de kinderboekenweeek: En toen.... Boeken die iets te maken hebben met geschiedenis. Na de voorronde in de klas, heeft onze winnares Gina voorgelezen in de finale. Ze heeft niet gewonnen, maar wat deed ze het goed!

28 sep 2020 - Sportdag
Preview foto Wat een prachtige dag voor een sportdag! Het was heerlijk weer en de kinderen hebben genoten. De kinderen uit de groepen 7 en 8 speelden in gemengde teams wedstrijdjes tegen elkaar: voetbal, handbal, lijnbal, knotshockey. Er werd heel sportief gespeeld. We zijn trots op al onze kanjers!