Groep 7a

Welkom bij groep 7a

Groep 7A bestaat dit schooljaar uit 22 enthousiaste kinderen: 12 meiden en 10 jongens!

Juf Yvonne staat dinsdag en woensdag voor de groep en mees Aad maandag, donderdag en vrijdag.

Wij gymmen op maandag en donderdag.

05 apr 2020 - Bij Pasen horen ook lammetjes!
Preview foto Tijdens een fietstochtje kwam ik in de polder bij Rotterdam dit tegen!

02 apr 2020 - Paashazen voor het raam
Preview foto Helaas geen Paasfeest in de klas met een Paasontbijt! Wel staan de Paashazen voor het raam!

31 mrt 2020 - Op het raam
Preview foto Als jullie weer eens langs het schoolplein lopen, dan zie je de boodschap van alle juffen en meesters!

23 mrt 2020 - HipHop voorstelling in het Musicon.
Preview foto Op dinsdag 3 maart gingen we met de bus naar het Musicon voor een HipHop voorstelling!

We hoorden daar veel over het ontstaan van de HipHopmuziek. Er kwamen zelfs kinderen van de Koos Meinderts op het podium! De andere foto's staan in het fotoalbum.

23 mrt 2020 - techniekles
Preview foto Donderdag 12 maart hadden we de eerste techniekles. Met Technisch Lego gingen we aan de slag!Kijk voor meer foto's in het fotoalbum!

06 mrt 2020 - Anansi
Preview foto Dinsdag 3 maart hadden wij een voorstelling van Winston Scholberg. Hij vertelde het verhaal van Anasi. het was een prachtig verhaal. Wat kon Winston gaaf vertellen!

14 dec 2019 - juf Yvonne en mees Aad
Preview foto Onlangs brachten we een bezoek aan het Fotomuseum Den Haag voor de les "Klik, klak".
Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig