Groep 6b

Welkom bij groep 6b.

In onze groep zitten 24 kinderen, 12 jongens en 12 meisjes. Op maandag t/m vrijdag staat juf Lotte voor de groep. Bj de start van het schooljaar hebben wij samen gekeken naar de kwaliteiten van de groep. De klas kwam tot de volgende conclusie. "Wij zijn een klas die goed kan helpen, samenwerken en ruzies kan oplossen".

Vrijdag 19 oktober 2018

Als ik na zes weken terug kijk, kan ik mij volledig aansluiten bij de groep. Ze zijn gezellig met elkaar, maar kunnen tegelijkertijd goed samenwerken. Als er een kind valt, wordt hier gelijk voor gezorgd.

Groep 6 wordt een jaar waarin de kinderen veel nieuwe dingen gaan leren, al een beetje tot de bovenbouw behoren en kennismaken met het vak Engels. Nieuwe dingen zijn spannend, maar tegelijkertijd ook leuk. Zoals Pipi Langkous ooit zei: "ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!"  Met deze instelling gaan wij proberen samen een succesvol jaar te maken!

Groetjes juf Lotte