Groep 6a

Welkom bij groep 6a.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 6a. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

19 okt 2019 - Kinderboekenweek
Preview foto De kinderboeken week:

De kinderen hebben zelf gelezen, er is veel voorgelezen door de eigen juf en door juf Bernadet uit groep 1/2, we hebben gedichten geschreven en geknutseld.

In de klas hebben de meeste kinderen het gedicht dat ze hebben geschreven voorgelezen. Uit alle gedichten hebben we de 2 mooiste/grappigste/leukste gekozen.

De winnaars waren Danie-Lisa en Thijs. Ze hadden een super gedicht gemaakt waarin veel voertuigen voorkwamen.

Danie-Lisa en Thijs mochten tijdens de voorleeswedstrijd op woensdag het gedicht voorlezen aan alle kinderen en leerkrachten uit de groepen 6 t/m 8. Ze vonden het erg spannend maar ze hebben het super goed gedaan.

Thijs heeft zijn gedicht zelf helemaal uit zijn hoofd voorgelezen!

De afsluiting van de kinderboekenweek was dit jaar: Koos got talent.

Veel groepjes hebben in de klas een toneelstukje of dansje opgevoerd.

Hieruit kwam een groepje als winnaar: Lola, Fely en Elin. Zij hebben tijdens Koos got talent heel goed gedanst op het lied van de kinderboekenweek: Op reis.

19 sep 2019 - Welkom in groep 6a
Preview foto Welkom op de groepspagina van groep 6a.

Wij zijn een gezellige groep van 28 kinderen. Er zitten 14 jongens en 14 meisjes in de klas.

Op maandag, dinsdag en woensdag hebben wij juf Linda en op donderdag en vrijdag hebben wij juf Priscilla.

Dit jaar krijgen wij voor het eerst Engels, ontzettend leuk vinden we dit!

Ook hebben we dit jaar een boekenbeurt, maken we een werkstuk en geven we een presentatie over dit werkstuk.

Op maandag en donderdag hebben wij gym. Op maandag is het belangrijk dat wij echt om 8.20 op school zijn, zodat we precies 8.30 met de gymles kunnen we beginnen.

Elke maandag krijgen wij begrijpend lezen huiswerk mee wat wij op donderdag weer moeten inleveren. Het rekenhuiswerk krijgen wij op vrijdag mee en leveren wij op dinsdag weer in op school.

Wij gaan er een super leuk, gezellig en leerzaam schooljaar van maken!