Groep 6a

Welkom bij groep 6a.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 6a. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

17 dec 2021 - Kerstontbijt 2021
Vandaag hadden we een heus Kerstontbijt! Alle leerlingen hebben een knabbelbox gekregen waar we heerlijk van hebben mogen smullen. Ook de kinderen die nog thuis zaten hebben lekker met ons mee kunnen doen, online via Microsoft Teams. Het was een onwijs groot succes en we hebben het de hele dag erg naar ons zin gehad. Nu gaan we lekker vakantie vieren! De juf wenst iedereen hele fijne dagen en alvast een gelukkig nieuwjaar.

Zie foto's in album

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

07 okt 2021 - Panorama Mesdag
Preview foto Vandaag zijn we met de klas naar Panorama Mesdag geweest. In twee groepen kregen de kinderen een rondleiding door het museum. Ook mochten de kinderen zelf aan de slag met het maken van hun eigen kunstwerk. Iedereen mocht een stuk zee met bootjes, een stuk zand en een stuk lucht maken. Al deze kleine schilderijtjes vormen nu samen twee hele mooie schilderijen die achterin de klas aan het schitteren zijn!

Zie foto's in album.

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

06 okt 2021 - Kinderboekenweek
Deze week is het Kinderboekenweek. Vanmorgen hebben we een gezellige opening gehad in de gymzaal, voor het eerst weer met alle klassen bij elkaar. Alle juffen en meesters waren verkleed als een ander beroep en na het zingen van het lied 'worden wat je wil' mochten de kinderen raden welk beroep de leerkrachten lieten zien. Hierna was er in de klas een boekenruilmarkt. De kinderen mochten met elkaar de boeken die ze zelf niet meer wilden lezen ruilen met elkaar. Zo had iedereen die wilde ineens weer nieuwe boeken om te lezen. Het ruilen werd erg serieus aangepakt..

16 sep 2021 - Welkom in groep 6A
Welkom op de pagina van groep 6A. Groep 6A is een leuke groep met 26 kinderen erin. Juf Renate staat elke dag voor de klas. We zijn nu een paar weken samen begonnen en er kan nu al wel gezegt worden dat het een hele gezellige klas is. De kinderen willen elkaar graag helpen en spelen fijn met elkaar.
We hebben een gezellige leeshoek in de klas die vaak gebruikt wordt. Binnenkort komen er wat leuke foto's op de website bij. Kom gerust nog eens kijken op deze groepspagina!