Groep 5b

Welkom bij groep 5b.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 5b. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

04 sep 2019 - Wij met mekaar!!!
Preview foto Eventjes naar buiten en een foto schieten van het clubje. Reken maar dat we er een grandioos jaar van gaan maken...MET MEKAAR!!!

04 sep 2019 - Klaar voor de start...GO!!!
Preview foto In de vakantie had ik de tafels versierd met onder andere allerlei boeken en schriften aangevuld met een potlood, gummetje, liniaal en allerlei vrolijke plastic plantjes. Zo de klas in wandelend zagen ze dus gelijk een kleurrijke groepjes waar ze mochten gaan zitten. Wel was het wel eventjes lastig om te kijken waar je moest gaan zitten. Ik had namelijk aparte naambordjes gemaakt, die ze eerst moesten ontcijferen. Maar goed...het is gelukkig gelukt om een plekje te vinden.

04 sep 2019 - Kennismakend kennismaken
Preview foto Op de 1ste schooldag hebben we een soort ganzenbord gespeeld, waarbij je bij bepaalde nummers iets moest zeggen over jezelf. Welke pizza vind je het lekkerst, welke kleur vind je het mooiste, heb je nog broertjes of zusjes...enzovoorts. Zo al spelend waren we mekaar een beetje aan het kennismaken. Gezellig johhh!!!

04 sep 2019 - Handvaarkenen
Preview foto Handvaarkenen...een nieuwe kreet in groep 5B. De kinderen weten nu dat het een combinatie is van handvaardigheid en tekenen. We zijn nu eerst een achtergrond aan het maken op wit papier met bordkrijt. Daarna komt er een gekke bekkenfoto op. Vervolgens gaan we het nog wat aankleden. Vervolgens gaan we ze plastificeren en versieren. Hopelijk zijn ze volgende week te bekijken in de klas...

04 sep 2019 - Gekke bekkenparade
Preview foto Voor handvaarkenen hebben we gekke foto's gemaakt van onze gezichten van dichtbij. Sommigen gingen er op vooruit, maar de meesten zagen er toch wel heel erg gek uit. Om jullie op de hoogte te houden van jullie soms gekke dochter of zoon laten we maar gelijk de resultaten zien. In het fotoalbum zijn we allemaal te bezichtigen. Niet schrikken!!!

04 sep 2019 - Happeleritus met een drankje
Preview foto Nadat we naar buiten zijn geweest is het altijd even tijd voor een hapje en een drankje. Happeleritus met een drankje dus. En reken maar dat we gezond bezig zijn met al met al dat fruit!!!