Groep 4b

Welkom bij groep 4b.

Wij zijn een gezellige klas met 23 kinderen, 10 meisjes en 13 jongens.

Op maandag en dinsdag is juf Chantal er. Op woensdag tot en met vrijdag is juf Jacqueline er.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 4b. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

18 dec 2019 - Kerstdiner
Preview foto Wat was het gezellig bij het kerstdiner. We hadden heerlijk eten, gemaakt door de ouders. En samen hebben genoten van al dat lekkers. Op naar 2020!

05 dec 2019 - Alle hens aan dek!
Op maandag 2 december hebben de kinderen enorm genoten van een voorstelling op school. Gemaakt door Briza.

29 nov 2019 - Museum bezoek Museon
Preview foto We zijn naar het Museon geweest om te leren over wilde dieren in Nederland.

We leerden over het edelhert, de otter, de das en de roerdomp. Deze dieren konden we zien omdat ze zijn opgezet. De kinderen konden zelf op onderzoek gaan om te zien waar de dieren leven en wat ze eten.

Helaas voor de dieren zijn er veel wegen in Nederland, en kunnen zij niet goed oversteken. De kinderen mochten zelf bedenken hoe de leefomgeving beter kan worden door bruggen en tunnels te maken voor de dieren.

Het was een leerzame ochtend!

25 nov 2019 - Theatervoorstelling Hart van ijs
Op 16 oktober was de groep bij een voorstelling geweest van Rabarber. Ondanks dat het een korte voorstelling was hebben de kinderen wel genoten van een ijsje. In ons fotoalbum staan leuke foto's.

10 okt 2019 - rekenspelletjes
Preview foto Op donderdag spelen wij rekenspelletjes. Dan oefenen we de sommen op een andere manier om ze goed te onthouden.

In het fotoalbum staan regelmatig nieuwe foto's.