groep 4b

Dit jaar zitten er in groep 4b 26 gezellige kinderen.

Ze kunnen hard werken en fijn met elkaar spelen.

Wij hebben gym op maandag en donderdag.

Op de maandag en de woensdag is het fruitdag.

Zo nu en dan plaatsen we hier foto's en berichtjes.

24 apr 2022 - Koningsspelen
Preview foto Vrijdagmiddag hebben wij de Koningsspelen gevierd. Wat een leuke dag hebben we gehad! Leuke spelletjes, een grote stormbaan en de lieve hulpouders.

En wat zag iedereen er mooi uit :)

21 apr 2022 - Techniekles
Preview foto Vandaag hebben wij techniekles gehad van meester Joost. We hebben een vloerdweilmachine gemaakt. Het was dit keer best een lastige opdracht, maar heel leuk om te maken. Wat hebben de kinderen goed samengewerkt, leuk om te zien! De foto's staan in het album.

21 apr 2022 - Paasontbijt
Preview foto Afgelopen donderdag hadden wij het paasontbijt. De kinderen hadden allemaal lekkere ontbijtjes meegenomen. Ook hadden we een lekkere traktatie van Mace en Owen!
Na het paasontbijt gingen wij paaseitjes zoeken in de grote gymzaal. Wat waren de kinderen ontzettend snel :)

In de middag hebben wij een rekenloopspel gedaan op de gang en allerlei paaswerkbladen gemaakt. Kortom, een hele gezellige dag!

- Kinderboekenweek
Het thema van dit jaar was "Worden Wat Je Wil"

In het kader van de kinderboekenweek kwamen de kinderen uit groep 8b bij ons in de klas. Samen zijn ze om en om gaan lezen.

Ook was er veel animo voor de voorleeswedstrijd in onze groep. Bijna ieder kind vond het leuk om uit zijn lievelingsboek voor te lezen.

Wij hebben beroepslingers ontworpen, veel gezongen en er waren een paar gastlessen over beroepen die door ouders verzorgd werden.

Wij merken in de klas dat, mede door de leeshoeken en de nieuwe boeken, het leesplezier weer terugkomt.