Groep 4a

Welkom bij groep 4a.
Hieronder vindt u de activiteiten van groep 4a. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

17 dec 2021 - kerstontbijt
Preview foto Wat was het fijn dat het kerstonbijt door kon gaan! We hadden een hele gezellige ochtend. Er werden lekkere dingen gegeten en veel geknutseld. Ook luisterden we naar een mooi kerstverhaal. Er was zelfs een echt kerstliedjesconcert in de klas.

Eerder in de week stond ook de gymles in het thema kerst. De kinderen hebben een heuse kerstboom bij elkaar moeten rennen.

Foto's van alle gezellige gebeurtenissen staan in het mapje kerstontbijt.

Fotoalbum:

IMG-20211216-WA0001.jpg IMG-20211216-WA0003.jpg kerstmuziek-2.jpg kerstmuziek-1.jpg knutselen-2.jpg knutselen-1(1).jpg

22 nov 2021 - Uitjes met groep 4a
Preview foto Wat een gelukje hebben we dit jaar dat we alle uitjes aan het begin van het jaar hebben. Vorig jaar kon er veel niet doorgaan, maar dit schooljaar hebben we al 4 leuke dingen gehad: twee voorstellingen, waarvan één op school en één in het Koomans Poppentheater en een les in Museum van het boek en een les in het Museon, waarbij we allerlei dieren en hun eigenschappen goed hebben bekeken. In het mapje uitjes zitten wat foto's hiervan.

06 okt 2021 - Kinderboekenweek
Preview foto Deze week is het Kinderboekenweek. Vanmorgen hebben we een gezellige opening gehad in de gymzaal, voor het eerst weer met alle klassen bij elkaar. Alle juffen en meesters waren verkleed als een ander beroep en na het zingen van het lied 'worden wat je wil' mochten de kinderen raden welk beroep de leerkrachten lieten zien. Hierna was er in de klas een boekenruilmarkt. De kinderen mochten met elkaar de boeken die ze zelf niet meer wilden lezen ruilen met elkaar. Zo had iedereen die wilde ineens weer nieuwe boeken om te lezen. Het ruilen werd serieus aangepakt, zoals u kunt zien op de foto hierbij.

06 okt 2021 - Welkom in groep 4a
Preview foto Welkom op de pagina van groep 4a. Groep 4a is een leuke groep met 27 kinderen erin. Er zijn twee juffen bij deze groep; juf Hanneke (op de maandag, dinsdag en donderdag) en juf Silvia ( op de woensdag, donderdag en vrijdag). We zijn nu een paar weken begonnen en kunnen al vertellen dat de kinderen in deze klas erg aardig zijn voor elkaar. Ze willen elkaar graag helpen en zorgen ook voor elkaar als iemand bijvoorbeeld met voetballen een bal hard tegen zich aan krijgt.
In de afgelopen weken hebben de kinderen al geleerd hoe het is om met een Snappet te werken, ze worden er steeds beter in. Hiernaast gebruiken we ook gewoon boekjes en schriftjes. We rekenen ook met materialen, zoals met gekleurde dopjes, waarmee we groepjes maken als voorbereiding op de keersommen. We hebben een gezellig leeshoekje in de klas die vaak gebruikt wordt. Binnenkort komen er wat leuke foto's op de website bij. Kom gerust nog eens kijken op deze groepspagina.