groep 3b

Welkom bij groep 3b.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 3b. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

22 jun 2021 - Zomerfeest
Preview foto Vandaag was het zomerfeest. Het was een topdag!

15 jun 2021 - Feestdag
Preview foto Vandaag was het juffendag en alternatief schoolreisjesdag. Wat was het leuk, we zijn heel erg verwend met cadeautjes, super leuke goochelaar en heel veel springkussens op het voetbalveld. En last but not least slush puppie, suikerspin en popcorn voor mee naar huis. Topdag!

23 apr 2021 - Koningsspelen
Preview foto Vandaag hebben we Koningsdag gevierd, wat was het leuk. Spelletjes, picknicken, bingo, film kijken en als laatste het springkussen en spelletjes op het plein. Super dag!

12 apr 2021 - techniekles 2
Preview foto Vandaag begonnen we met een techniekles van meester Joost. We hebben een centrifuge gemaakt, super leuk!

10 mrt 2021 - techniekles
Preview foto Dinsdag hebben we techniekles gehad van meester Joost. Wat was het leuk! Er is super goed samengewerkt.

19 feb 2021 - letterfeest
Preview foto Vandaag hebben we het letterfeest gevierd! Wat was het leuk, letterpet gemaakt, letterboek uitgelezen, in de gymzaal op zoek naar alle letterkaarten en uiteindelijk kwam de zin: ik vier    het letterfeest! In de  klas nog letterchips gegeten en bij het naar huis gaan kreeg iedereen zijn welverdiende letterdiploma of leesdiploma. Topfeestje!

02 feb 2021 - Speurtocht op straat
Preview foto Vrijdag 29 januari hebben we een speurtocht op straat gedaan. Vanwege de lockdown kunnen de kinderen niet naar school en om toch ook even buiten te zijn hebben we een speurtocht bedacht. De kinderen moesten op zoek naar 16 voorwerpen op straat zoals een fiets, een boom, een bankje, een kat, de stoep etc. En van een van de gevonden voorwerpen een foto maken waar ze zelf samen met het voorwerp opstonden. Wat een leuke foto's zijn er gemaakt! Iedereen heeft super goed zijn best gedaan, ik kreeg veel enthousiaste reacties.

04 dec 2020 - sinterklaas
Preview foto Vandaag was de grote dag, gelukkig kon Sinterklaas bij ons op school komen, samen met 2 pieten.

01 dec 2020 - Pietengym en spelletjes
Preview foto

24 nov 2020 - Kruidnootjespret
Preview foto Vandaag vonden we onze letter in kruidnootjes op de tafel, wat een verrassing van de piet. We hebben daarna een lees- of rekenspelletje met de kruidnootjes gespeeld. En we zijn naar de slaapkamer van Sinterklaas geweest, wat ziet de slaapkamer er prachtig uit! Zo leuk dat Sinterklaas bij ons op school slaapt.

06 nov 2020 - meten is weten!
Preview foto Vandaag zijn we bezig geweest met het meten met de liniaal. Onze oren, ogen, haren, nek, rug, alles moest opgemeten worden. Wat was het grappig om te zien! Super goed gewerkt en samen gewerkt!

08 okt 2020 - Lezen is leuk!
Preview foto Het is Kinderboekenweek en in de klas mogen we lezen op een plekje die we zelf mogen kiezen. Wat is dat leuk!

30 sep 2020 - Kinderboekenweek en toen?
Preview foto Vandaag was de start van de Kinderboekenweek En toen? We kunnen het liedje al heel goed! En wat zagen de kinderen die verkleed waren er leuk uit!

23 sep 2020 - aap
Preview foto We hebben het woordje aap geleerd en een aap geknutseld.

17 sep 2020 - woordjes maken met klei
Preview foto Woensdag hebben we woordjes gemaakt met klei, iedereen moest eerst het woordje ik maken en daarna mochten ze zelf een woordje bedenken.

Het was leuk!

03 sep 2020 - bewegend leren
Preview foto Op woensdag rekenen we altijd buiten op het plein. We rennen naar getallen, schrijven met stoepkrijt getallen, maken sommetjes en hebben veel plezier!

31 aug 2020 - Eerste dag
Vandaag de eerste dag in groep 3, zonder dat de papa's en mama's mee naar binnen mochten. Het ging super goed, we hebben heel veel dingen gedaan. Op de foto's ziet u de groepjes en het werken uit het werk boekje.