groep 3b

18 nov 2019 - Zinnen maken
Preview foto We hebben zinnen gemaakt op het magnetisch bord, ze zijn heel erg leuk. Knap hoor!

09 okt 2019 - buiten rekenen
Preview foto Op woensdag is de rekenles buiten. Vandaag stond de opdracht in het teken van de Kinderboekenweek. Teken net zoveel sterren als hoe oud je bent en schrijf de cijfers erbij. En de tweede  opdracht: teken een raket met net zoveel raampjes als hoe oud je bent. Drie, twee, een, go!!

09 okt 2019 - voorlezen
Preview foto Vandaag hebben 4 ouders en juf Lalita aan een groepje voorgelzen, wat was het leuk!

Dank jullie wel!

03 okt 2019 - Koos Meinderts in de klas
Preview foto Vandaag de start van de Kinderboekenweek met als thema : Reis mee. Na de opening en de boekenmarkt kwam Koos Meinderts ook nog bij ons in de klas.Hij heeft ons zijn nieuwe boek laten zien. Het was super leuk!

27 sep 2019 - woordjes maken met klei
Preview foto Op woensdag hebben we woordjes gemaakt met klei, het was super leuk!

19 sep 2019 - Samen lezen is leuk!
Preview foto De afgelopen weken hebben we 5 letters geleerd en we kunnen nu ook al woordjes lezen. Hoe leuk is het dan om samen te lezen! Wat een plezier! Dit gaan we vaker doen!

04 sep 2019 - Eerste dagen groep 3
Preview foto De eerste dagen in groep 3 zitten erop. Wat was het spannend,  een nieuwe juf, nieuwe kinderen, een andere klas. Het gaat heel goed! In onze klas zitten 14 jongens en 10 meisjes en we hebben de afgelopen dagen al 2 letters geleerd! Bij het fotoalbum zie je iedereen met de medaille van de letter i, de eerste letter die we hebben geleerd. Ook hebben we al bijtjes gemaakt, want iedereen HOORT ERBIJ!