groep 3b

Welkom bij groep 3b.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 3b. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

29 okt 2021 - Het begin van groep 3B
Preview foto Zo daar zijn dan de foto's van de eerste periode van de kinderen van groep 3b.

De kinderen hebben het er maar druk mee gehad de eerste periode.

Zo zijn we begonnen met veel kennismakingsspelen, hebben we letters leren lezen en schrijven.

Het lezen doen we tegenwoordig met de leesoogjes, die willen graag meelezen met de kinderen.

We hebben zelfs al een buitenles gehad.

Ook zijn dat we begonnen met het werken in het computerlokaal. Hier werken we in drie groepen.

1 groep op de computers, 1 groep werkt aan een opdracht en de andere groep mag vrij spelen. En dit wisselen we elke keer door.

Kortom het is hard werken in groep 3 maar dat is voor deze kanjers geen probleem.