groep 3b

Welkom bij groep 3b.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 3b. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

24 nov 2020 - Kruidnootjespret
Preview foto Vandaag vonden we onze letter in kruidnootjes op de tafel, wat een verrassing van de piet. We hebben daarna een lees- of rekenspelletje met de kruidnootjes gespeeld. En we zijn naar de slaapkamer van Sinterklaas geweest, wat ziet de slaapkamer er prachtig uit! Zo leuk dat Sinterklaas bij ons op school slaapt.

06 nov 2020 - meten is weten!
Preview foto Vandaag zijn we bezig geweest met het meten met de liniaal. Onze oren, ogen, haren, nek, rug, alles moest opgemeten worden. Wat was het grappig om te zien! Super goed gewerkt en samen gewerkt!

08 okt 2020 - Lezen is leuk!
Preview foto Het is Kinderboekenweek en in de klas mogen we lezen op een plekje die we zelf mogen kiezen. Wat is dat leuk!

30 sep 2020 - Kinderboekenweek en toen?
Preview foto Vandaag was de start van de Kinderboekenweek En toen? We kunnen het liedje al heel goed! En wat zagen de kinderen die verkleed waren er leuk uit!

23 sep 2020 - aap
Preview foto We hebben het woordje aap geleerd en een aap geknutseld.

17 sep 2020 - woordjes maken met klei
Preview foto Woensdag hebben we woordjes gemaakt met klei, iedereen moest eerst het woordje ik maken en daarna mochten ze zelf een woordje bedenken.

Het was leuk!

03 sep 2020 - bewegend leren
Preview foto Op woensdag rekenen we altijd buiten op het plein. We rennen naar getallen, schrijven met stoepkrijt getallen, maken sommetjes en hebben veel plezier!

31 aug 2020 - Eerste dag
Vandaag de eerste dag in groep 3, zonder dat de papa's en mama's mee naar binnen mochten. Het ging super goed, we hebben heel veel dingen gedaan. Op de foto's ziet u de groepjes en het werken uit het werk boekje.