Groep 3a

Welkom bij groep 3a.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 3a. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

11 okt 2019 - Voertuigen knutselen kinderboekenweek
Preview foto

11 okt 2019 - Voorlezen Koos Meinderts
Preview foto Na de opening van de Kinderboekenweek kwam Koos Meinderts bij ons in de groep voorlezen. Hij had een filmpje gemaakt bij zijn nieuwste prentenboek 'De man met de zeegroene ogen'. Het boek hebben we cadeau gekregen voor de school. De kinderen vonden zijn bezoek erg leuk. Ook de gedichten die hij voor las vonden ze erg grappig. Na het voorlezen was er nog tijd voor vragen aan Koos. Het was een geslaagde ochtend!

03 okt 2019 - Welkom!
Preview foto Groep 3A is dit schooljaar gestart met 22 leerlingen, 13 jongens en 9 meisjes. Het is een leuke groep. De kinderen kunnen goed samenwerken en goed samen spelen. In groep 3 leren we natuurlijk lezen en we kennen nu al een heleboel letters. Ook zijn we aan het rekenen, we leren de cijfers schrijven en we moeten steeds goed tellen. Elke keer als we een letter hebben geleerd, leren we die letter ook schrijven. En als we 10 stempels in ons schrift hebben, mogen we een bladzijde met een gelpen schrijven! Verder zingen we en dansen we graag. We houden van knutselen en tekenen en dat doen we gelukkig ook vaak. Ook werken we regelmatig op de computer in onze computerruimte. Dan spelen we het spel "Zoem". Zo, nu weten jullie een beetje hoe een dag eruit ziet in groep 3!