Groep 3a

Welkom bij groep 3a.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 3a. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

19 nov 2020 - computerruimte

Drie keer in de week gaan we naar de computerruimte.

Daar mogen we vrij spelen, op de computer werken met Zoem

of knutselen. Dit rouleren we, zodat we elke week alles een

keer doen.

19 nov 2020 - rekenen

We rekenen elke dag. Vaak gebruiken we materialen.

Op de foto hebben we met spiegeltjes gewerkt.

19 nov 2020 - wisbordjes

Regelmatig hebben we een dictee. Dit doen we op de letterdoos

of op de wisbordjes (zie foto).

19 nov 2020 - lezen

Elke ochtend lezen we in een boekje. Dat kunnen we al heel goed.

Soms lezen we een stukje voor aan de klas.

04 sep 2020 - Welkom in groep 3A!
Preview foto Hallo allemaal!

Dit is groep 3A, 28 kinderen: 15 jongens en 13 meisjes.

In groep 3 zijn we natuurlijk elke dag hard aan het werk, maar gelukkig blijft er ook tijd over om te zingen, te knutselen en te spelen.

We leren bijna elke dag een nieuwe letter en die letter schrijven we dan ook in ons schrijfschrift. We rekenen zowel in de klas als buiten en we leren het schrijven van de cijfers.

We doen nu in het begin nog veel kennismakingsspelletjes zodat we elkaar goed leren kennen en elkaars namen leren. 'De pet van Ingelingelet' is hierbij wel favoriet!

Vandaag hadden we voor het eerst gym in de grote gymzaal en dat was natuurlijk best spannend.

Groep 3 is een hele gezellige groep, de kinderen zijn aardig voor elkaar, ze werken goed en ze luisteren goed naar de juffen! Dit wordt vast een heerlijk schooljaar!