Groep 1E

Op deze pagina vind u alle nieuwtjes van onze groep.

05 mei 2019 - De meivakantie voorbij
Beste ouders, oma's en opa's,

Wat gaat de tijd snel. In februari met 5 kleuters begonnen en nu, na de meivakantie, komen er 21 kinderen binnen en.... ze hebben er zin in! (de juf trouwens ook!!)
Een hele leuke middag met de Koningsspelen is nog niet vergeten, wat een goede organisatie!

Nu komen de indianen eraan, we gaan er van alles over leren en met de juffendag a.s. woensdag 8 mei van alles over beleven. Het gaat een prachtig feest worden.

28 mei gaan we op stap met het schoolreisje. De kleuters die vanaf de meivakantie zijn binnen gekomen gaan nog niet  mee, die moeten even wachten tot volgend jaar.

Hulp van ouders is altijd nodig.
Tot ziens in onze klas.

19 apr 2019 - Paasontbijt bij groep 1E
Wat was het gezellig bij het Paasontbijt in onze groep. Alle kinderen waren er en een paar mamma's hadden de tafel al heel gezellig gedekt. En wat hebben we gesmuld van al het lekkers dat iedereen had meegenomen!

Lekkere broodjes, eitjes, krentenbrood en heerlijk drinken.

Na het eten gingen we even buiten spelen en daarna hoorden we dat de paashaas eitjes had verstopt in het speellokaal.

Nou, hij had er echt heel veel verstopt zeg! Maar wat hebben we geweldige speurneuzen in deze groep. Alle eitjes werden gevonden, zelfs die hoog op een richel of in het klimrek waren verstopt. Knap gedaan hoor.

En hierna kunnen we genieten van een welverdiende vakantie!

01 apr 2019 - Lente
Preview foto Hallo mamma's, pappa's, oma's en opa's,

Zoals jullie zien wordt het in groep 1E steeds voller!

We zijn met veel plezier bezig met van alles en nog wat te leren en te maken over de lente, de jonge dieren, vogels, zaadjes en Pasen.
We zingen graag alle liedjes die daarover gaan.
We leren de namen en achternamen van de kinderen, de dagen van de week, geluiden, kleuren , tellen en de werkjes (ontwikkelingsmaterialen) in de kasten.

In de gymzaal is het heel leuk en soms spannend om te klimmen, te springen en te gooien met ballen en pittenzakken die er dan staan.

Ook gaan we daar, of in de klas, spelles doen. Het is fijn om goed met elkaar om te kunnen  gaan.

Op 12 april met koningsdag gaan we in de middag spelletjes doen op het sportveld met de ouders die dan komen helpen.

Donderdag 18 april is het paasontbijt en daarna begint om 2 uur de meivakantie.

Op 6 mei gaan we met 21 kleuters weer vrolijk verder.

11 feb 2019 - Start groep 1E
Preview foto Wat ziet de klas er leuk uit!

Op 4 februari zijn we met groep 1E van start gegaan met 5 kleuters en groeit de groep tot aan het einde van het schooljaar naar zo'n 30 kinderen.

We hebben er zin in.

De eerste week zijn we bezig geweest met wennen aan elkaar, de school, de regels en vooral met spelend leren!