Groep 1e

Hallo, welkom op de pagina van groep 1E!

Het is alweer 3 maanden geleden dat 1E is gestart. Met 6 kinderen zijn we 1 februari begonnen in ons gezellige lokaal. Het is heel spannend voor ze om voor het eerst naar school te gaan. En extra spannend om bij het hek gedag te zeggen tegen papa en mama en zelf het schoolplein op te lopen waar de juf staat te zwaaien.

Elke week komen er nieuwe 4-jarige kinderen wennen die ons groepje komen versterken. In juli zijn we dan gegroeid naar 23 leerlingen.

Het is een kleine groep waardoor we veel individuele aandacht kunnen geven aan elke nieuwe binnenkomer. Ze leren vlot de regeltjes in de klas, en krijgen een leuke band met elkaar en met de juffen. We zien de kinderen snel thuis raken en groeien. Wat kunnen ze al veel in 3 maanden tijd.

Het thema lente en jonge dieren was erg leuk. Met de zelf gezaaide tuinkers, de geverfde eitjes, het heerlijke paasontbijt en daarna het blote-voetenpad werd het een belevenis.

We hebben gymles van een echte gymmeester wat kinderen geweldig vinden. Ook zingen we veel liedjes en zijn er altijd wel knutsels waaraan gewerkt wordt.