Groep 1e

Welkom bij groep 1e.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 1e. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

06 mrt 2020 - Disco
Preview foto WAUW wat was dat spannend.. naar de disco op school, maar wat hebben de kindjes uit groep 1E genoten! Het thema van de disco was kleuren. Iedereen kwam prachtig verkleed naar school! Samen met de andere kindjes uit de kleuterklassen hebben we heerlijk gedanst.

In het fotoalbum 'Disco' vindt u een aantal foto's waar te zien is hoe leuk iedereen verkleed was!

06 mrt 2020 - Start groep 1E
Preview foto In februari is groep 1E gestart op de Koos Meindertsschool met zeven leerlingen. Inmiddels zijn daar drie leerlingen bijgekomen. Een klein, maar erg gezellig klasje.

In groep 1E leren we heel veel! We leren samen spelen en samen delen, we leren opruimen en we leren gymmen. Ook leren we puzzelen, knippen, plakken en zingen. We doen veel spelletjes waar we leren rekenen of onze taal oefenen, maar we mogen ook lekker veel
spelen, want dat is goed voor onze ontwikkeling!

In het fotoalbum 'Start groep 1E' vindt u een aantal foto's
waar te zien is hoe de kinderen spelen en werken.