Groep 1-2d

Welkom bij groep 1-2d.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 1-2d. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

17 okt 2019 - HERFST
Preview foto Betse ouders en verzorgers,

We zijn gestart met een nieuw project, Kabouters en de herfst.

We hebben er ontzettend veel zin in, er komen tal van nieuwe woorden aan bod en er wordt gerekend met kastanjes. Ook is er een heus kabouterschool op de gang. We zingen onder hele hoge bomen en doen de paddestoelendans, heerlijk toch!

nu eerst lekker vrij, boswandelingen maken natuurlijk en geniet van elkaar, lieve groet juf Helene

05 sep 2019 - EERSTE SCHOOLWEEK
Preview foto We zijn weer begonnen. En met heel veel plezier. Buiten spelen binnen spelen en moeilijke dingen leren in de kring. Samen naar buiten rennen om de dubbele regenboog te zien.

Wat een ontdekkingen ! jassen dicht, regen en zon, plezier;]