Groep 1-2d

Welkom bij groep 1-2d.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 1-2d. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

28 jun 2022 - Juffendag
Preview foto Beste ouders,

Wat was het een feest! We hebben heel veel cadeautjes aan de juf gegeven, cake versierd, chipskettingen gemaakt en buiten op het plein spelletjes gedaan.

24 jun 2022 - Circusdag
Preview foto Wat een gave dag! Met als afsluiting een spetterend optreden van alle klassen. Er zitten echte circusartiesten in de klas!

10 jun 2022 - Schoolreisje
Preview foto Wat was het leuk! Plaswijckpark was super! Bedankt papa's en mama's die mee zijn gegaan. Nu lekker uitrusten.

22 apr 2022 - Koningsspelen 2022 in de ochtend
Preview foto Vandaag vierden we Koningsdag. Wat was het een feestje. Als verrassing kregen we ook nog een ijsje.

14 apr 2022 - Paasontbijt
Preview foto Vanochtend hebben we ons paasontbijtje in de klas opgegeten. Wat zagen de dozen er mooi versierd uit en wat was het lekker allemaal!

01 apr 2022 - Sneeuw
Preview foto Vanochtend werden we verrast door sneeuw! En dat op 1 april! We hebben natuurlijk sneeuwballen gegooid, vooral naar de juf.

11 mrt 2022 - Mauritshuis
Preview foto Vandaag zijn we met de bus naar het Mauritshuis gegaan, het leek wel een schoolreisje! We hebben schilderijen bekeken en kennis gemaakt met Maurits Muis. Wat was het leuk! Dank aan de mama's en papa die mee zijn geweest.

23 feb 2022 - gymmen en spelen
Preview foto Dinsdag hebben we een gymcircuitje gemaakt in de gymzaal. Het was super leuk!

En nog een paar foto's van spelen in de klas.

17 dec 2021 - kerst ontbijt
Preview foto Vandaag konden we gelukkig nog van het kerstontbijt genieten op school. Alle kinderen hebben een kerstknabbelbox gekregen en daar heerlijk van gesmuld.

Wat was het leuk en gezellig, na het eten heb ik het kerst verhaal verteld.

Fijne vakantie voor iedereen!

30 nov 2021 - Pietengym
Preview foto Maandag was er Pietengym, wat was het leuk! Iedereen heeft zijn welverdiende diploma gehaald.

14 okt 2021 - politie op bezoek in de klas
Preview foto Vanmiddag kwam de politie op bezoek om te vertellen over hun beroep. Het was super!

13 okt 2021 - Theater Artemis en voorlezen
Preview foto Wat een leuke dag was het! In de ochtend maakte theater Artemis al muziek op het grote plein, in de klas hebben we een hele leuke droeftoeter gemaakt en aan het eind van de ochtend hebben we met alle kinderen op het plein muziek gemaakt. En er zijn vandaag kinderen uit groep 6 komen voorlezen.

08 okt 2021 - Kinderboekenweek
Preview foto Woensdag was de opening van de Kinderboekenweek. Alle juffen en meesters waren verkleed en de kinderen meosten raden welk beroep. Ook hebben we het lied Worden wat je wil gezongen en in de klas de boekenruilmarkt gedaan.