Groep 1-2d

Welkom bij groep 1-2d.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 1-2d. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

17 dec 2021 - kerst ontbijt
Preview foto Vandaag konden we gelukkig nog van het kerstontbijt genieten op school. Alle kinderen hebben een kerstknabbelbox gekregen en daar heerlijk van gesmuld.

Wat was het leuk en gezellig, na het eten heb ik het kerst verhaal verteld.

Fijne vakantie voor iedereen!

30 nov 2021 - Pietengym
Preview foto Maandag was er Pietengym, wat was het leuk! Iedereen heeft zijn welverdiende diploma gehaald.

14 okt 2021 - politie op bezoek in de klas
Preview foto Vanmiddag kwam de politie op bezoek om te vertellen over hun beroep. Het was super!

13 okt 2021 - Theater Artemis en voorlezen
Preview foto Wat een leuke dag was het! In de ochtend maakte theater Artemis al muziek op het grote plein, in de klas hebben we een hele leuke droeftoeter gemaakt en aan het eind van de ochtend hebben we met alle kinderen op het plein muziek gemaakt. En er zijn vandaag kinderen uit groep 6 komen voorlezen.

08 okt 2021 - Kinderboekenweek
Preview foto Woensdag was de opening van de Kinderboekenweek. Alle juffen en meesters waren verkleed en de kinderen meosten raden welk beroep. Ook hebben we het lied Worden wat je wil gezongen en in de klas de boekenruilmarkt gedaan.