Groep 1-2c

Welkom bij groep 1-2c.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 1-2c. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

13 nov 2020 - Thema: herfst
Preview foto De afgelopen weken zijn we volop bezig geweest met thema herfst. We hebben de letter 'h' geleerd te schrijven en woorden bedacht die ook met de 'h' beginnen. We hebben herfstwoorden geleerd zoals: verkleuren, herfstbladeren, egel, eekhoorn, pompoen, boomtak, kastanje, -blad en -boom, bolster, beukennoot, -blad en -boom, eikel, eikenblad en -boom, dennenappel, uil, herfstweer, storm, regen, regenlaarzen. We hebben egels en herfstbladeren geknutseld. Heel veel geoefend met tellen en wegen aan de hand van kastanjes, eikels en dennenappels. Bij gym gedanst in en om 'regenplassen' en 'blaadje leggen niemand zeggen; gespeeld. En nog veel meer!

In het album 'Thema: herfst' ziet u een paar foto's van het thema in de klas.

16 okt 2020 - Thema: dino
Preview foto De afgelopen weken zijn we volop bezig geweest met het thema dino. We hebben heel veel geleerd over dino's en leuke activiteiten gedaan die te maken hebben met dino's zoals: dino puzzels, een skelet puzzelen, botten opgraven in de zandbak, dino's knutselen/verven/tekenen, woorden leren die te maken hebben met dino's, bewegen en doen als een dino, dino namen leren en deze in lettergrepen klappen, de letter d van dino, dino woorden stempelen, liedjes zingen over dino's, dino's maken van duplo/lego/kralen/blokken en ga zo maar door!

In het fotoalbum 'Thema: dino' ziet u hier foto's van!

16 okt 2020 - Voorlezen door groep 8
Preview foto In het kader van de leesontwikkeling en de kinderboekenweek, kwam groep 8 bij ons voorlezen in de klas! Zowel de kinderen uit groep 8 en groep 1/2C vonden het erg leuk. Iedereen was heel geconcentreerd aan het voorlezen en luisteren!

In het fotoalbum 'Voorlezen door groep 8' ziet u een paar impressie foto's.