Groep 1-2b

Welkom bij groep 1-2b.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 1-2b. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk de foto's erbij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

15 apr 2019 - Ezelsei in groep 1/2B
In het kader van Cultuuronderwijs kwam Frank Kooiman's Poppentheater op school om een fantastische voorstelling te geven met als thema 'Het Ezelsei'. Héél toepasselijk in deze Paastijd.

In de gang is er samen met de leerlingen een voorjaarshoek gemaakt. Ook is er van alles gemaakt wat met Pasen te maken heeft. Er zijn verschillende voorjaars- en Paaswerkjes te bezichten.

Nu is het bijna meivakantie. Ik wens iedereen een fijne en zonnige vakantie toe!

juf Marjolein

15 apr 2019 - Groep 1/2B én Koos got talent!!!
Groep 1/2B én Koos Got Talent!!!

Er was ook weer een Koos Got Talent. Dit keer met het thema 'Uitvinding'. Best wel een moeilijk onderwerp, maar enkele kinderen kwamen met het idee om een magneetauto te knutselen. Eerst werd er een tekening gemaakt en daarná de auto. Héél knap! Zeker ook, omdat je ook met elkaar moest overleggen en samenwerken. Het eindresultaat was super!!!

15 apr 2019 - Nieuws uit 1/2 B...
Preview foto Afgelopen tijd hebben we veel ondernomen. Een bezoek aan het Mauritshuis en een voorstelling bezocht van Gruffalo. Dit was meteen de afsluiting van het thema waar we na de voorjaarsvakantie mee zijn gestart. We hebben veel plezier beleefd aan het boek en er veel over gewerkt.

24 jan 2019 - Sneeuwpret...binnen én buiten!!!
Preview foto Gezellig sneeuwpret hebben we mogen ervaren in groep 1/2 B. Kijk maar in ons fotoalbum!!!

20 jan 2019 - Young engineers in groep 1/2 B
Preview foto 'Vorig jaar' hebben we een les gekregen over Young engineers. Nadat we het een en ander te horen hadden gekregen, mochten we zelf aan de slag. En goed dat we zijn, johhhhh!!!

09 jan 2019 - Gezelligheid in december in groep 1/2 B
Preview foto In december zijn we op verschillende manieren gezellig bezig geweest in groep 1/2 B. Natuurlijk mag de Pietengym niet ontbreken, maar ook gezellig saampjes met iemand van groep 8 gaan lezen en bouwen met blokjes. Kijk maar gauw in het Fotoalbum 'Gezelligheid in december'!!!

17 dec 2018 - Kerststukjes in groep 1/2 B
Preview foto Op maandag 17 december hebben we in de klas met z'n allen prachtige kerststukjes gemaakt. Met de hulp van een paar fanatieke hulpouders kunnen we gerust zeggen dat het fantastisch gelukt is. In ons webalbum kunt u naar nog meer grandioze resultaten gluren...!!!