Groep 1-2a

Welkom bij groep 1-2a.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 1-2a.

03 nov 2019 - Hier het allereerste berichtje van groep ½ A van dit schooljaar
Preview foto Hier het allereerste berichtje van groep ½ A van dit schooljaar .

We hadden de afgelopen weken veel aandacht voor de Kinderboekenweek. Ook deze keer was het weer een succes. Koos Meinderts las voor uit eigen werk en ook de boekenmarkt werd druk bezocht.

Er zijn in de groep veel vervoersmiddelen geknutseld en gevouwen, de huishoek werd een bus en in  de blokkenhoek  zijn er boten ,auto’s en raketten gebouwd.

Ook hebben we kinderen geteld die in en uit de bus stapten, een woordweb gemaakt, woorden die met de letter ‘r’ beginnen opgeschreven, vragen over een verhaal beantwoord en de cijfersymbolen geoefend.

Voor “Koos got Talent ‘ hebben we met de hele groep het liedje ‘De wielen van de bus ‘ geleerd met bijpassende bewegingen.

Na de herfstvakantie zijn wij gestart met het thema ‘ Kabouters in de herfst “. Natuurlijk gaan we nu ook weer veel knutselen, zingen, vertellen en voorlezen.

Wij hopen dat het voor iedereen een fijne vakantie is geweest.